Diensten

Van Gigch Autoschade is uw beste adres voor al uw autoschade, autospuiterij, auto restaureren en plaatwerk in Zoetermeer.

autoschadebedrijf zoetermeer

Autoschade bij van Gigch Autoschade

van Gigch Autoschade is uw autoschadebedrijf in Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en spuiten van auto’s van elk merk. Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij uw autoschade vakkundig reparen. Heeft u schade aan uw auto waar u al een tijd mee zit? Dan bent u bij van Gigch Autoschade aan het juiste adres.

plaatwerk

Plaatwerk bij van Gigch Autoschade

Van Gigch Autoschade is uw perfecte adres voor al uw plaatwerk. Op het gebied van plaatwerk en metaalbewerking zijn wij al tientallen jaren toonaangevend in de branche. Wij zijn specialist in de bewerking van dunne plaat in staal, RVS en aluminium. Wij zorgen ervoor dat het plaatwerk van uw oldtimer of moderne auto er weer strak uit ziet. Meer weten over plaatwerk? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

van gigch autoschadebedrijf in zoetermeer

Auto restauratie bij van Gigch Autoschade

Bij van Gigch Autoschade kunt u terecht voor al uw auto restauratie. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en het restaureren van uw klassieker/oldtimer. Van Gigch Autoschade geeft uw klassieker de glans die hij verdient, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Onze passie staat garant voor een blinkend eindresultaat.

autospuiterij zoetermeer

Autospuiterij Zoetermeer bij van Gigch Autoschade

Naast het spuiten van auto’s kunt u bij van Gigch Autoschade ook terecht voor het spuiten van motoren, het laten spuiten van scooters, kunstobjecten etc. Van Gigch Autoschade heeft al vele klanten geholpen in de omgeving Zoetermeer en is uw ideale adres voor al uw autospuiterij in Zoetermeer. Wij maken gebruik van de Beer autolakken. Dit is een onderdeel van The Sharwin-Williams Company. Dit is de grootste lakproducent ter wereld. Wij zijn de nummer 1 in autospuiterij Zoetermeer.