Autoschadebedrijf Zoetermeer

Van Gigch Autoschade

Van Gigch Autoschade is een autoschadebedrijf in Zoetermeer. Wij zijn het beste adres voor al uw autoschade, spuitwerk, restauratie en plaatwerk. Al het werk wat wij verrichten, wordt vakkundig uitgevoerd. Wij werken met up-to-date schadeherstelapparatuur, zodat uw auto perfect hersteld wordt. We doen dit met liefde voor het vak. Onze passie staat garant voor een mooi eindresultaat. Elke schade wordt gerepareerd naar de maatstaf die uw autofabrikant hanteert. Mocht u één van onze services willen overwegen, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave. 

van Gigch Autoschade
van Gigch Autoschade

Tom van Gigch

eigenaar

 Ik kwam er achter dat er veel vraag was naar kleine schade bedrijven, die meer passie in het werk stoppen en daadwerkelijk achter hun werk staan. Samen met mijn zoon Hugo heb ik deze kans gegrepen en hebben wij ons eigen bedrijf gestart. Ons hart ligt in dit bedrijf.

van Gigch Autoschade

Hugo van Gigch

eigenaar

Ik ben met mijn 16de in de autoschade wereld beland.  Na vele jaren werken en ervaring opdoen, heb ik de kennis en de vaardigheden om kwalitatief goed werk te leveren aan onze klanten.